3r Trofeu Speed Republik Lleida

12 Oct, 2020 | competició i escola, Escola de Ciclisme, Noticíes | 0 Comentarios

L’ESCOLA DE CICLISME A LLEIDA

 

Dilluns 12 d’Octubre del 2020, Lleida acollia la penúltima prova puntuable de la Copa Catalunya, el 3er Trofeu Speed Republik, es celebraria en un recorregut amb 2 girs de 180ª que posaria en valor la perícia dels joves corredors. Els nois i noies del L’Escola de Ciclisme no han faltat a la cita.

Alevins 

La cursa l’han encetat els Alevins, on quatre corredors de la Unió Ciclista Vilanova – Pintures Versailles prenien la sortida, 8 trepidants voltes que han acabat en un emocionant arribada al sprint on Diego Martínez aconseguit un segon lloc, mentre que en Galdric Farrerons entrava dotzé, a pocs segons del grup capdavanter,  Ian Boros ho feia dissetè, després de refer-se, d’una desafortunada caiguda a la penúltima volta que li feia perdre la posició, l’Aleix Molina entrava el 31.

Benjamins

 

Després dels pincipiants, era el torn del mes petits de l’Escola de ciclisme, els benjamins, on l’Eloi Ubiedo tercer, i la Dèbora Gàlvez, primera femina i quarta a la general, també s’han disputat l’arribada al Sprint, Gabriel Atero, entrava sisè al grup perseguidor.

Infantils

Els Infantils haurien de cobrir 18 voltes, on s’han intentat diverses escapades, els nostres representants, Nil Aguiló i Adrià Garmendia atents a totes, s’han mantingut al grup capdavanter al llarg de tota la cursa, malauradament a l’ultima volta, l’Adrià, per segon cop consecutiu, a petit una caiguda que li ha fet perdre la posició i el deixava fora de qualsevol opció a disputar podi, Nil Aguiló signava una meritòria i lluitada sisena posició, catorzè l’Adrià i dinovè el Lluis Albareda.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

 Altres Notícies
Gran Premi Pintures Versailles

Gran Premi Pintures Versailles

CURSES ISAAC GÁLVEZ Diumenge 26 de setembre a partir de les 10h al circuit Cavigel tindran lloc les competicions de categories cadet i escoles de ciclisme: benjamins, alevins i infantils Enguany es...

leer más
Resum activitats cap setmana 5/9/21

Resum activitats cap setmana 5/9/21

Resum d'activitats del cap de setmana.   L'equip Màster ha participat a la Volta a Tarragona celebrada a la població de Camarles en un circuit de 100 kms rodant a una mitja de 45 km/h on ha format...

leer más
Share This