Assamblea Ordinària i Extraordinària 25/07/2020

27 Jul, 2020 | Noticíes | 0 Comentarios

El passat dissabte dia 25 de juliol es va celebrar l’assemblea de socis ordinaria del Club, al circuit de ciclisme, l assemblea tot i ser en unes condicions extraordinaries a causa de les mesures especials Covid-19 va tindre una nombrosa participació.

Previament a l assemblea es va fer l’entrega de llicències, carnets de soci i noves equipacions a qui les havia sol.licitat previament.

Durant l’assemblea es va seguir l’ordre del dia, aprovant els comptes del 2019, els pressupost pel 2020, es va explicar la situació actual del Club pel que fa a equips, curses, esdeveniments socials i beneficis pels socis i es va aprovar per majoria absoluta l’inici del campionat cicloturista de carretera i sortides de BTT a partir del mes de setembre i allargar-ho fins al mes de novembre. 

.Des de la Junta del Club, volem agraïr als socis la vostra participació i assistència a l assemblea.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

 Altres Notícies
La UCV a la Fira de Novembre de Vilanova

La UCV a la Fira de Novembre de Vilanova

Participació en la fira de novembre Aquest any la Fira de Novembre de Vilanova serà molt diferent. En gran part serà virtual. La Unió Ciclista Vilanova participarà en la fira i us avençem un dels...

leer más
3r Trofeu Speed Republik Lleida

3r Trofeu Speed Republik Lleida

L'ESCOLA DE CICLISME A LLEIDA   Dilluns 12 d’Octubre del 2020, Lleida acollia la penúltima prova puntuable de la Copa Catalunya, el 3er Trofeu Speed Republik, es celebraria en un recorregut amb...

leer más
Share This