Magnífic resultat de Cadets i Juniors

31 Ago, 2020 | competició i escola, Equip Cadets, Equip Juniors, Noticíes | 0 Comentarios

L’últim cap de Setmana d’agost del 2020, el calendari de curses per Cadets i Juniors tenia dues cites on la Unió Ciclista Vilanova no va faltar, assolint uns resultats molt destacats.

 

Besaya

 

El divendres dia 28 , l’equip cadet autocars Sagales, començava la vuelta internacional al Besaya a Cantàbria, i ho feia de la millor manera guanyant la contrarellotge per equips.

Dissabte a l’etapa en línia, el nostre corredor Oriol Alcaraz va acabar tercer classificat de la general.

Campionat de Catalunya CRI

 

El diumenge és disputava al circuit de Montmeló el campionat de Catalunya, els nostres cadets tot i tornar de la vuelta a Besaya van volar sobre l’asfalt del circuit, on l‘Oriol Alcaraz va demostrar el seu bon estat de forma i es va proclamar Campió de Catalunya, i cal destacar les meritories plaçes d’en Sergi Montserrate fent i en Joel Diaz 9é.

 

Pel que fa a el nostre equip Junior Restaurant Rodavi, en David Peñaranda va quedar subcampió i en Pau Ibañez 4 art classificat.

A la UCV agraïm l’esforç i mostrem la satisfacció pel bon rendiment de tots els nostres corredors

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

 Altres Notícies
Curses Isaac Galvez 2021 a Canal Blau TV

Curses Isaac Galvez 2021 a Canal Blau TV

Noticia de canal blau TV CURSES ISAAC GALVEZ 2021 IX EDICIÓ CADETS XI EDICIÓ PRE-BENJAMINS, BENJAMINS, PRINCIPIANTS, ALEVINS I INFANTILS La Unió Ciclista Vilanova triomfa en la Cursa Isaac Gàlvez de...

leer más
Share This