Ciclisme indoor amb Bkool

5 Abr, 2020 | Cicloturisme, Club, joemquedoacasa, Noticíes | 0 Comentarios

#JOEMQUEDOACASA

Mentre duri el confinament la Unió Ciclista Vilanova continua organitzant quedades virtuals cada diumenge a les 11h del matí, es obert a tothom que tingui un compte a la plataforma bkool i evidentment disposi d’un rodet intel·ligent.

 

Rutes

Confeccionem rutes per les carreteres de la zona que tots coneixem, així ens dona la sensació d’estar passant per allí. Tenen una distancia d’entre 35 i 50 kms, i un desnivell d’entre 450 i 700, on cadascú va al seu ritme.
La vista és en mapa, i la sortida és normalment del museu Victor Balaguer, que és el punt habitual de les sortides de la Unió Ciclista Vilanova, i l’arribada acostuma a ser el Circuit de Ciclisme de Vilanova, acostumen a portar-nos be en els quilometres inicials, per tal de que tots es puguin afegir i no hi hagin problemes amb l’emparellament de dispositius, després…..cadascú s’exprimeix com vol….

 

Donar-se d’alta.

Si et vols apuntar, posat en contacte mitjançant els formularis de la nostra web indicant que et vols afegir a les quedades virtuals, i us donarem d’alta al club Unió Ciclista Vilanova del bkool.

 

Funcionament.

En el decurs del dissabte penjarem la ruta tant al blog de la nostre plana com a les xarxes socials del club.
El diumenge al matí, al entrar a l’aplicació Bkool, estarà publicada la ruta proposada, fent click al demunt d’ella ja hi pots accedir i començar a gaudir.

 

Dany Martínez

Dany Martínez

Webmaster

Tècnic Informàtic a www.sdsistemes.com

Apasionat del ciclisme i les noves tècnologies per igual.
«Lo único imposible es aquello que no se intenta»

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

 Altres Notícies
Curses Isaac Galvez 2021 a Canal Blau TV

Curses Isaac Galvez 2021 a Canal Blau TV

Noticia de canal blau TV CURSES ISAAC GALVEZ 2021 IX EDICIÓ CADETS XI EDICIÓ PRE-BENJAMINS, BENJAMINS, PRINCIPIANTS, ALEVINS I INFANTILS La Unió Ciclista Vilanova triomfa en la Cursa Isaac Gàlvez de...

leer más
Share This