XXXIX EDICIÓ DE LA CURSA CICLISTA DEL LLOBREGAT

5 Oct, 2020 | competició i escola, Equip Juniors, Noticíes | 0 Comentarios

Cursa CICLISTA DEL LLOBREGAT

El passat diumenge dia 4 d’octubre es va cel.lebrar la ja clàssica cursa Navàs-Sant Boi de la categoria de júnior, amb la participació del nostre equip UC Vilanova – Restaurant Rodavi.

A l’inici de la cursa hi va haver una caiguda multitudinària o es van veure implicats 3 dels nostres corredors, Josep Beneito, Adrià Tortosa i Marc Aldesa, tots tres van quedar molt adolorits pero van poder conseguir enllaçar amb el pilot donat que es va aturar la cursa per falta d’ambulància degut a la caiguda.

Es va decidir que el Josep pugés al cotxe escombra donat que tenia forts dolors, quan es va rependre la cursa hi va haver una altra caiguda on va quedar afectat el nostre corredor Adrià Tortosa, que ja no va poder continuar en cursa

Per la resta de cursa, vam poder col.locar a l’escapada a David Peñaranda acabant la cursa en una meritòria 17ena posició i Jan Castellón, 25é els millors classificats dels nostres corredors en aquesta cursa. Esperem tindre mes sort en les caigudes en les curses que queden per acabar la temporada