Equip Junior 2021 Unió Ciclista Vilanova

23 Ene, 2021 | Club, competició i escola, Equip Juniors, Noticíes | 1 Comentario

Bikesports-Ford Nicolas

Contínua la preparació de l’equip Júnior de la UC Vilanova Bikesports – Ford Nicolas, allotjats en el hoteldesitges, l’equip realitza les sessions de preparació per les carreteres del Garraf i el Penedès.

Dissabte amb doble sessió, ruta al matí, amb visita inclosa a un dels sponsors de l’equip, el concessionari Ford Nicolas. A la tarda, el Circuit de ciclisme de Vilanova, ha estat l’escenari de l’entreno, ocasió, que s’aprofitat per a realitzar la fotografia oficial dels 14 corredors que componen l’equip.

Diumenge continuaran amb la preparació, realitzant un altre recorregut per la zona, amb la mirada posada en el seu debut, que si les condicions ho permeten i no canvien, serà el proper 27 de febrer en la localitat de Don Benito (Badajoz), on es disputa la 1a prova puntuable per la Copa d’Espanya.

1 Comentario

  1. Sergi

    Molta sort

    Responder

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

 Altres Notícies
Clàssica Isaac Gálvez 2021

Clàssica Isaac Gálvez 2021

Torna la Clàssica Isaac Gàlvez   El dissabte 8 de Maig l'Unió Ciclista Vilanova organitza una nova edició de la Càssica Isaac Gàlvez on participaran uns 200 ciclistes en les catergories Elit i...

leer más
La UCV consegueix una beca Planifica

La UCV consegueix una beca Planifica

LA UNIÓ CICLISTA VILANOVA GUANYADORA DE LA BECA SOY PLANIFICA Tenim l'orgull de poder anunciar que hem guanyat una beca pel projecte "ciclismo en las escuelas" presentat al club de Chema Arguedas...

leer más
Share This