Equip Junior 2021 Unió Ciclista Vilanova

23 Ene, 2021 | Club, competició i escola, Equip Juniors, Noticíes | 1 Comentario

Bikesports-Ford Nicolas

Contínua la preparació de l’equip Júnior de la UC Vilanova Bikesports – Ford Nicolas, allotjats en el hoteldesitges, l’equip realitza les sessions de preparació per les carreteres del Garraf i el Penedès.

Dissabte amb doble sessió, ruta al matí, amb visita inclosa a un dels sponsors de l’equip, el concessionari Ford Nicolas. A la tarda, el Circuit de ciclisme de Vilanova, ha estat l’escenari de l’entreno, ocasió, que s’aprofitat per a realitzar la fotografia oficial dels 14 corredors que componen l’equip.

Diumenge continuaran amb la preparació, realitzant un altre recorregut per la zona, amb la mirada posada en el seu debut, que si les condicions ho permeten i no canvien, serà el proper 27 de febrer en la localitat de Don Benito (Badajoz), on es disputa la 1a prova puntuable per la Copa d’Espanya.

1 Comentario

  1. Sergi

    Molta sort

    Responder

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

 Altres Notícies
Roba Club Estiu 2021

Roba Club Estiu 2021

Ja es pot encarregar la roba d'estiu 2021 del Club. Els socis que en vulguin poden fer la petició omplin el següent  formulari. El plaç per recollir peticions finalitza el 27 de febrer.

leer más
Mesures COVID19 a partir 7 Gener 2021

Mesures COVID19 a partir 7 Gener 2021

Informació de les activitats del club amb motiu de les noves mesures COVID 19 que entraran en vigor el 7/1/21 Circuit de ciclisme: obert (50% d'ocupació). Activitats extraescolars: suspeses....

leer más
Share This