Equip Junior 2021 Unió Ciclista Vilanova

23 Ene, 2021 | Club, competició i escola, Equip Juniors, Noticíes | 1 Comentario

Bikesports-Ford Nicolas

Contínua la preparació de l’equip Júnior de la UC Vilanova Bikesports – Ford Nicolas, allotjats en el hoteldesitges, l’equip realitza les sessions de preparació per les carreteres del Garraf i el Penedès.

Dissabte amb doble sessió, ruta al matí, amb visita inclosa a un dels sponsors de l’equip, el concessionari Ford Nicolas. A la tarda, el Circuit de ciclisme de Vilanova, ha estat l’escenari de l’entreno, ocasió, que s’aprofitat per a realitzar la fotografia oficial dels 14 corredors que componen l’equip.

Diumenge continuaran amb la preparació, realitzant un altre recorregut per la zona, amb la mirada posada en el seu debut, que si les condicions ho permeten i no canvien, serà el proper 27 de febrer en la localitat de Don Benito (Badajoz), on es disputa la 1a prova puntuable per la Copa d’Espanya.

1 Comentario

  1. Sergi

    Molta sort

    Responder

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

 Altres Notícies
Gran Premi Pintures Versailles

Gran Premi Pintures Versailles

CURSES ISAAC GÁLVEZ Diumenge 26 de setembre a partir de les 10h al circuit Cavigel tindran lloc les competicions de categories cadet i escoles de ciclisme: benjamins, alevins i infantils Enguany es...

leer más
Resum activitats cap setmana 5/9/21

Resum activitats cap setmana 5/9/21

Resum d'activitats del cap de setmana.   L'equip Màster ha participat a la Volta a Tarragona celebrada a la població de Camarles en un circuit de 100 kms rodant a una mitja de 45 km/h on ha format...

leer más
Share This