Equip Junior 2021 Unió Ciclista Vilanova

23 Ene, 2021 | Club, competició i escola, Equip Juniors, Noticíes | 1 Comentario

Bikesports-Ford Nicolas

Contínua la preparació de l’equip Júnior de la UC Vilanova Bikesports – Ford Nicolas, allotjats en el hoteldesitges, l’equip realitza les sessions de preparació per les carreteres del Garraf i el Penedès.

Dissabte amb doble sessió, ruta al matí, amb visita inclosa a un dels sponsors de l’equip, el concessionari Ford Nicolas. A la tarda, el Circuit de ciclisme de Vilanova, ha estat l’escenari de l’entreno, ocasió, que s’aprofitat per a realitzar la fotografia oficial dels 14 corredors que componen l’equip.

Diumenge continuaran amb la preparació, realitzant un altre recorregut per la zona, amb la mirada posada en el seu debut, que si les condicions ho permeten i no canvien, serà el proper 27 de febrer en la localitat de Don Benito (Badajoz), on es disputa la 1a prova puntuable per la Copa d’Espanya.

1 Comentario

  1. Sergi

    Molta sort

    Responder

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

 Altres Notícies
Roba Club Març 2023

Roba Club Març 2023

Nova comanda roba del Club (març 23) Pels socis que vulguin roba del club es torna a fer una nova comanda.Per demanar-ne, sisplau empleneu el següent  formulari. El plaç per recollir peticions...

leer más
Campanya Llicències 2023

Campanya Llicències 2023

Campanya de llicències FCC 2023 info general aquí A les oficines del club Els socis del club que vulgin fer la llicència federativa 2023 poden aproparse a les oficines del club (circuit) de 18 a 20h...

leer más
Share This