Èxit de participació en la Isaac Gàlvez Infantil i Cadets

14 Sep, 2020 | Club, competició i escola, Equip Cadets, Escola de Ciclisme, Noticíes | 0 Comentarios

Cursa Isaac Galvez, Cadet i Escola

Diumenge 13 de setembre, la Unió Ciclista Vilanova va celebrar l’organització de la cursa de cadets e infantils Isaac Galvez, a la cita no hi van faltar les escoles de ciclisme base d’arreu de Catalunya. Poc més de 170 nens i nenes van acudir a la crida, i es van penjar el dorsal al Circuit Cavigel del municipi.

Respectuosos i rigurosos amb tots el protocols marcats per les autoritats respecte al COVID-19, la jornada ciclista arrencava a les 10 del matí.

Cadets

Els cadets, eren els primers a travessar la línia de sortida, i els 74 corredors de la categoria ho feien a una velocitat de vertigen, 35 voltes que es resolien en una arribada a l’esprint, amb fotofinish inclosa, entre dos corredors de la UC Vilanova Autocars Sagales, l’ Oriol Alacaraz i en Joel Díaz, atorgant-se la victòria  l’Oriol, i aconseguint amb ella el lideratge de la competició, excel·lent temporada la del corredor de les files Vilanovines, que ja compte al campionat Català de BTT i contrarellotge.

Pel que fa a la categoria fèmines, Estefania Jiménez del Tot Conserge Costa-Brava, a fet gal·la del seu estat de forma, jugant-se el triomf, amb els integrants masculins, mentre Julia Passarrius del Team Montagnac s’ha alçat amb la victòria Junior.

Escoles

Els equips d’escola donaven continuïtat a la matinal ciclista, amb la resta de categories;

Pre-benjamí Nil Roselló del (CC Sant Boi)

Benjamí, Ilde Jiménez (Jufré Vic-ETB) i Débora Gálvez (UC Vilanova Pintures Versailles), els corredors locals Eloi Ubiedo i Gabriel Atero, signaban un tercer i sisè lloc a la classificació.

Principiants, Aleix Moreno del Benicarlo UC va se ser el guanyador de la prova, mentre els nostres corredors Izan Delgado i el Dominic es feien amb tercer i dotzé lloc a la classificació, Anna Carreras es feia amb el trionf femení.

Al torn dels alevins la victòria va ser per Marti Carreras del Tot-net Terrasa, i pel que fa a els locals Diego Martínez va ser quart, Eric Delgado setè, Gadric Farreons tretzè, Ian Boros diseté i l’Aleix Molina vintiquatrè, la Naia del Torrent, es va endur el trionf femení de la categoria.

Adriá Garmenendia, de la UC Vilanova Pinturas Versailles, va ser el guanyador a la categoria infantil, Max Lopez dotzè, Nil Aguiló dinovè i trenta-vuitè Lluis Albareda, a la categoria fèmina Ainara Inarejos, va aconseguir el primer lloc.