Mesures COVID19 a partir 7 Gener 2021

4 Ene, 2021 | Noticíes | 0 Comentarios

Informació de les activitats del club amb motiu de les noves mesures COVID 19 que entraran en vigor el 7/1/21

  • Circuit de ciclisme: obert (50% d’ocupació).
  • Activitats extraescolars: suspeses.
  • Entrenaments escola de ciclisme: en el seu horari habitual dimarts i dijous de 18h a 19.30h (50% d’ocupació).
  • Campionat cicloturista: suspès.

Document d’interès

Comunicat de la federació catalana de ciclisme:
Actualització sobre les noves restriccions (gener 2021)

El Govern de la Generalitat de Catalunya va publicar el darrer dia 4 de gener al DOGC 8309  la Resolució SLT/1/2021  per la qual «es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID19 al territori de Catalunya«, que afecten a la pràctica esportiva i que tindran vigència fins el proper 18 de gener.

Per les seves afectacions a la pràctica de l’esport, es destaquen les següents mesures:

  • El perímetre de mobilitat per a la pràctica esportiva es limita al terme municipal de residència i limítrofs, de forma individual o en grups màxims de 6 persones. Es segueix mantenint la limitació a la mobilitat entre les 22h i les 6h de dilluns a diumenge.
  • Autorització per entrenaments i participació en proves professionals, estatals o internacionals:  excepcionalment es permetrà el desplaçament per activitats esportives autoritzades de caràcter nacional o internacional. Els esportistes professionals (és a dir, amb existència d’una relació laboral o contractual amb l’entitat esportiva o anàlogues), així com els esportistes que tenen la qualificació d’esportista d’Alt Nivell i d’Alt Rendiment, els assimilats a nivell de l’Estat espanyol, les persones encarregades de desenvolupar funcions tècniques o essencials (entrenadors/es) en les sessions d’entrenament, i el personal encarregat de desenvolupar les tasques de manteniment, vigilància, serveis essencials a la instal·lació, podran desplaçar-se per anar o tornar del seu lloc de treball (entrenament o competició) sobrepassant la limitació horària de mobilitat nocturna. Aquests col·lectius hauran d’acreditar-ho mitjançant el corresponent certificat o la declaració autoresponsable juntament amb la documentació acreditativa que així ho justifiqui.
  • Seguint amb la línia anterior, existeix autorització per a les activitats en Centres de Tecnificació.
  • Com a novetat, queden suspeses les activitats extraescolars infantils i juvenils fora del centre escolar. Amb tot, les escoles de ciclisme poden seguir amb la seva activitat aplicant les restriccions d’aforament i de grups màxims (6 persones, incloient monitor/a) que pertoquen.

La Federació Catalana de Ciclisme continua demanant sentit comú i responsabilitat davant la pràctica esportiva, minimitzant riscos i no allargant les sortides més del necessari, i complint escrupolosament les mesures decretades per les autoritats competents. No oblidem que seguim lluitant contra una pandèmia

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

 Altres Notícies
Tramitació de llicències 2021 al Club

Tramitació de llicències 2021 al Club

OBRIM EL CLUB PER FER LES LLICÈNCIES 2021 El dissabte dia 19 de desembre 2020, de 18h a 20h la oficina del Club al Circuit de Ciclisme estarà oberta per a tots els socis per tal de poder tramitar la...

leer más
Share This