Presentació dels equips de la Unió Ciclista Vilanova

29 Feb, 2020 | Club, competició i escola, Equip Cadets, Equip Juniors, Escola de Ciclisme, Extraescolars, Noticíes | 0 Comentarios

El proper dissabte 14 de març a les 11:30h l’auditori de l’espai Neàpolis acollirà la presentació dels equips de la Unió Ciclista Vilanova

Dissabte 14 de març a les 11:30h l’auditori de l’espai Neàpolis de Vilanova i la Geltrú acollirà la presentació dels diferents equips de la Unió Ciclista Vilanova.

La temporada 2020, que tot just comença, la Unió Ciclista Vilanova disposarà de tres equips de competició:

  • L’equip de categoria junior Unió Ciclista Vilanova / Restaurant Rodavi que compta amb 14 corredors de 17 i 18 anys i que està dirigit per Vicenç Català i Xavi Giné.
  • L’equip de categoria cadet Unió Ciclista Vilanova / Autocars Sagalés que compta amb 7 corredors de 15 i 16 anys i que està dirigit per Paco Gálvez.
  • L’equip de les escoles Unió Ciclista Vilanova / Pintures Versa
  • illes que compta amb més de 20 nenes i nens entre els 6 i els 14 anys i que està dirigit per Debora Gálvez.

Al llarg de tota la temporada els equips prendran part en diferents proves tant del calendari català com espanyol i en alguna prova internacional.

La presentació comptarà amb la presència del corredor professional Joan Antoni Flecha, que va militar a les files de la UCV durant els seus inicis.

Per estar al dia de l’actualitat esportiva de la Unió Ciclista Vilanova us recomanem seguir la web www.ucvilanova.cat i les xarxes socials de la mateixa entitat.

A tota aquesta oferta esportiva també cal afegir l’oferta d’extraescolars que realitza el club al Circuit de ciclisme de Vilanova i la Geltrú i en la qual prenen part diferents nens i nenes de la comarca.

Per últim recordar que el mateix dissabte 14 de març a les 18:30h al Centre Cívic de la Geltrú tindrà lloc l’Assemblea anual del club en la qual podem prendre part tots els socis i sòcies i en que es donaran tant els carnets de soci com el Butlletí 2020 amb les sortides del Campionat social.

Us esperem!!!

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

 Altres Notícies
Gran Premi Pintures Versailles

Gran Premi Pintures Versailles

CURSES ISAAC GÁLVEZ Diumenge 26 de setembre a partir de les 10h al circuit Cavigel tindran lloc les competicions de categories cadet i escoles de ciclisme: benjamins, alevins i infantils Enguany es...

leer más
Resum activitats cap setmana 5/9/21

Resum activitats cap setmana 5/9/21

Resum d'activitats del cap de setmana.   L'equip Màster ha participat a la Volta a Tarragona celebrada a la població de Camarles en un circuit de 100 kms rodant a una mitja de 45 km/h on ha format...

leer más
Share This