Sortida Virtual 12/04/2020

11 Abr, 2020 | joemquedoacasa, Noticíes | 0 Comentarios

VILANOVA – COLL DE SANTA CRISTINA 

 

Després de la sortida del passat divendres, en la qual varem emular la pujada d’Alcover a Montral, per a aquest diumenge, farem una ruta una mica més suau.

La sortida és a les 11h. del matí, des del punt habitual de la Unió Ciclista Vilanova, el museu Víctor Balaguer, el recorregut anirà des de Vilanova fins al Mirador de Penedes on es pararà fer l’esmorzar virtual. 

Qui protagonitzarà l’escapada del dia? Algun donarà el pal pujant?

 

Recorda que per a participar a les sortides #joemquedoacasa, només has de tenir un compte a bkool i has de posar-te en contacte a través dels nostres formularis, i a més, si t’ets soci de la Unió Ciclista Vilanova, tindràs un de regal un mallot.

Dany Martínez

Dany Martínez

Webmaster

Tècnic Informàtic a www.sdsistemes.com

Apasionat del ciclisme i les noves tècnologies per igual.
«Lo único imposible es aquello que no se intenta»

0 comentarios

Enviar un comentario

 Altres Notícies
Roba Club Març 2024

Roba Club Març 2024

comanda roba del Club (març 24) Pels socis que vulguin roba del club es torna a fer una nova comanda.Per demanar-ne, sisplau empleneu el següent  formulari. El plaç per recollir peticions finalitza...

leer más
Campanya Llicències 2024

Campanya Llicències 2024

Campanya de llicències FCC 2024 info general aquí A les oficines del club Els socis del club que vulgin fer la llicència federativa 2024 poden aproparse a les oficines del club (circuit) de 19 a...

leer más
Share This