Comunicat de la Federació Catalana

1 May, 2020 | Club, Noticíes | 0 Comentarios

Comunicat de la Federació

 

font: https://www.ciclisme.cat/noticies/comunicat-esport-partir-del-dia-2-de-maig

 

Comunicat: esport a partir del dia 2 de maig

 

Ens adrecem als federats/des de la Federació Catalana de Ciclisme per comunicar com es podrà fer esport a partir del dissabte 2 de maig (inclòs), segons el que ha comentat el Ministre de Sanitat en la seva compareixença, i a expenses del que publiqui oficialment al BOE en les properes hores:

Els majors de 14 anys i fins als 70 anys poden fer esport de forma individual, mantenint el distanciament social i estant prohibit per aquells que tinguin símptomes de la malaltia derivada del Covid19
La pràctica esportiva es limitarà a 1 cop al dia i s’haurà de fer obligatòriament de 06 a 10h del matí, o de 20h a 23h en els municipis de més de 5.000 habitants. En els municipis de menys de 5.000 habitants, es podrà fer de 06 a 23h.
La pràctica esportiva individual es limita al terme municipal, estant totalment prohibit anar a municipis contigus.
La pòlissa i cobertura de la llicència federativa serà vàlida per totes els federats/des que facin esport a partir del dia 2 en les condicions establertes per Govern estatal, explicades en els punts anteriors.
Aquestes són unes mesures per a esportistes no professionals. Per al col·lectiu professional caldrà esperar-se a dissabte, quan està previst que s’anunciïn via BOE les mesures que entrarien en vigor a partir de dilluns dia 4.

Per tant, la Federació Catalana de Ciclisme demana sentit comú i responsabilitat davant la pràctica esportiva a partir del dia 2, minimitzant riscos i no allargant les sortides més del necessari, i complint escrupolosament les mesures decretades per les autoritats competents. No oblidem que seguim lluitant contra una pandèmia molt seriosa.

Junta de la Federació Catalana de Ciclisme
Barcelona, 30/04/2020

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

 Altres Notícies
Roba 2020

Roba 2020

Llençarem una comanda de roba, fes la reserva la teva equipació de la Unió Ciclista Vilanova, abans del 10 de Juny

leer más
Desconfinament

Desconfinament

La Unió Ciclista Vilanova, es troba a la demarcació sanitària del Garraf, donat que flexibilitzen determinades restriccions, anirem resumint les mesures i possibilitats que tenim per la pràctica del ciclisme

leer más
Sortida Virtual 10/05/2020

Sortida Virtual 10/05/2020

Encara en estat d’alarma, amb mesures mes suaus que ens permet fer una mica d’esport, però l’home del temps, adverteix! vénen pluges, i les ganes de bici no desapareixen, sembla que tenim els ingredients perfectes per a donar-li als pedals damunt dels nostres corrons.

leer más
Share This