Sortida Virtual 01/05/2020

30 Abr, 2020 | joemquedoacasa, Noticíes | 1 Comentario

VILANOVA – CANYELLES

 

Divendres 1 de Maig del 2020, Per al dia del treballador, i ja que és festiu, hem preparat un dia dur a l’oficina, la sortida de ciclisme virtual, comença on és habitual, en el museu Víctor Balaguer de Vilanova a les 11h del matí, (millor estar 10 mins. abans) donarem una petita volta per a escalfar una mica les cames, i els nostres corrons connectats al bkool, començaran a emular la pujada a Canyelles.

De Canyelles anirem a buscar un petit i bonic rural que ens porta fins a la carretera de les Colines, sí, hi ha algun repecho, però no ens possarem ploramiques a hores d’ara, així que amb mes de la meitat del track liquidat, ens deixem caure per les Colines fins a Sant Pere, i com som sofridors ciclistes, i ens agrada gaudir de la zona, rematarem la jornada passejant la nostra bici virtual per la carretera del «Casino», i es que tenim Wats per montar una central nuclear.

Recorda que per a participar a les sortides #joemquedoacasa, només has de tenir un compte a bkool i has de posar-te en contacte a través dels nostres formularis, i a més, si t’ets soci de la Unió Ciclista Vilanovatindràs un de regal un mallot.

Dany Martínez

Dany Martínez

Webmaster

Tècnic Informàtic a www.sdsistemes.com

Apasionat del ciclisme i les noves tècnologies per igual.
«Lo único imposible es aquello que no se intenta»

1 Comentario

  1. Alan

    Hola,
    Com puc unir-me a la sortida virtual?
    Gràcies
    Alan

Enviar un comentario

 Altres Notícies
Roba Club Març 2024

Roba Club Març 2024

comanda roba del Club (març 24) Pels socis que vulguin roba del club es torna a fer una nova comanda.Per demanar-ne, sisplau empleneu el següent  formulari. El plaç per recollir peticions finalitza...

leer más
Campanya Llicències 2024

Campanya Llicències 2024

Campanya de llicències FCC 2024 info general aquí A les oficines del club Els socis del club que vulgin fer la llicència federativa 2024 poden aproparse a les oficines del club (circuit) de 19 a...

leer más
Share This