Sortida Virtual 26/04/2020

25 Abr, 2020 | joemquedoacasa, Noticíes | 0 Comentarios

VILANOVA – BONASTRE

 

Diumenge 27 d’Abril del 2020, seguim confinats i seguim amb el ciclisme indoor, amb les nostres sortides virtuals, i per aquesta jornada emularem els tobogans d’Albinyana, una carretera semirural que travessa el massís de Bonastre, una pujada que tot i ser curta és exigent i sempre dona lloc a fer alguna malesa….

La sortida, com és habitual en las quedades virtuals, és a les 11h. del matí, però mes val estar 10 minuts abans, per fer una mica de calentament i sobre tot sincronitzar els dispostius.

BONASTRE – VILANOVA

 

I per a aquells que tenen ganes de més, que són uns quants, també tenim la volta, que aniria per Masllorens, Santa Cristina, La Bisbal i Pantà del Foix, serà tot baixada fins al «chatarrero» que tindrà el «chatarrero»???…..

Recorda que per a participar a les sortides #joemquedoacasa, només has de tenir un compte a bkool i has de posar-te en contacte a través dels nostres formularis, i a més, si t’ets soci de la Unió Ciclista Vilanovatindràs un de regal un mallot.

Dany Martínez

Dany Martínez

Webmaster

Tècnic Informàtic a www.sdsistemes.com

Apasionat del ciclisme i les noves tècnologies per igual.
«Lo único imposible es aquello que no se intenta»

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

 Altres Notícies
Mesures COVID19 a partir 7 Gener 2021

Mesures COVID19 a partir 7 Gener 2021

Informació de les activitats del club amb motiu de les noves mesures COVID 19 que entraran en vigor el 7/1/21 Circuit de ciclisme: obert (50% d'ocupació). Activitats extraescolars: suspeses....

leer más
Share This