Desconfinament

21 May, 2020 | Club, Noticíes | 5 Comentarios

desconfinament

D’ençà que va començar la desescalada, la pràctica del ciclisme és condicionada al que marquin les autoritats. La Unió Ciclista Vilanova es troba dins de la regió sanitària Barcelona Sud, que serà la zona que marcarà els temps i les condicions per les sortides en bici, i des de la més absoluta cautela tractarem de desengranar alló, que és permès.

Sobretot volem demanar prudència, i un gran sentit de responsabilitat cada cop que sortim,  recordar que la salut és es més important i per tant convidem a seguir totes les recomanacions dictades des del govern i la Federació Catalana de Ciclisme

FASE 1

Data d’inici: 18 de maig del 2020

Que podem fer:

Podem sortir amb bicicleta a les franges horàries determinades per a fer esport, que són des de les 6 h fins a les 1o h del matí i des de les 20 h fins a les 23 h del vespre.

Els ciclistes no federats ho han de fer sense sortir dels límits de la ciutat de residència en una de les dues franges.

Els ciclistes amb llicència federativa, ho poden fer dintre de les dues franges diàries, sempre dintre dels límits de la zona sanitària de l’àrea metropolitana sud de Barcelona.

Aquestes sortides ciclistes s’han de fer de forma individual i mantenint sempre la distància de seguretat de 10 a 20 m.

 

Regions Sanitarias

ACTUALITZACIÓ FASE 1 (25/05/2020)

A partir del dilluns 25/05 es permet sortir de forma individual o en grups de fins a 10 persones, respectant les mesures de distanciament social.

No es pot anar a roda

Municipis de menys de 10.001 habitants es pot sortir entre les 6.00h i les 23h.

FASE 2

Data d’inici: 1 de Juny del 2020

Que podem fer:

Podem sortir amb bicicleta a qualsevol hora tret de les hores reservades per la gent major de 70 anys, per tant no podem sortir de 10 h a 12 h, ni de 19 h. a 20 h..

El límit per tots els ciclistes, federats i no federats, serà el de la regió sanitària on es tingui la residència

Aquestes sortides ciclistes s’han de fer de forma individual o en un grup de 15 persones, mantenint sempre messures de distanciament social (no es pot anar a roda)

 

Segon les últimes informacions (31/05/2020) passem a la Fase 2 com sub regió sanitària, és a dir els desplaçaments está limitats al Garraf i Alt Penedès.

Sub Regió Sanitària Garraf - Alt Penedès
Sub Regió Sanitària Garraf - Alt Penedès

Garraf:

Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes, Sitges, Vilanova y la Geltrú, Cunit.

Alt Penedès:

Avinyonet del Penedès, Las Cabañas, Castellet i la Gornal, Castellví de la Marca, Font-Rubí, La Granada, Mediona, Olesa de Bonesvalls, Olèrdola, Pacs del Penedès, El Pla del Penedès, Pontons, Puigdàlber, San Cugat Sesgarrigues, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d’Anoia, Santa Fe del Penedès, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Torrelavit, Torrelles de Foix, Vilafranca del Penedès, Vilobí del Penedès.

FASE 3

Data d’inici: 18 de Juny del 2020

Que podem fer:

Podem sortir amb bicicleta a qualsevol hora, ja no hi  ha restricció horària.

El límit per tots els ciclistes, federats i no federats, serà el territori Català, despareix la restricció de la regió sanitària.

Aquestes sortides ciclistes s’han de fer de forma individual o en un grup de 20 persones, mantenint sempre messures de distanciament social (no es pot anar a roda)

 

Si teniu alguna ruta, ja sigui per fer en bicicleta de carretera o en BTT, que vulgueu compartir, i que es trobi dins els marges que estableix la fase de la desescalada, la podeu enviar per mail a webmaster@ucvilanova.cat, i les anirem publicant.

5 Comentarios

 1. Joan Antoni Marín

  O sigui que, en fase 2, podem anar a Tarragona a les vuit, asseure’ns al bar de 10 a 12 i tornar cap a casa fent el tomb que vulguem, sempre que arribem abans de les 19!
  Que bé!

  Responder
 2. Joan Antoni Marín

  A no! Jo no puc anar a Tarragona, sóc de la zona sanitària Barcelona Sud. O sigui, puc anar al Prat de Llobregat o a Esplugues, a Barna, no.
  O no?
  Aggg! Quin lio!

  Responder

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

 Altres Notícies
Roba Club hivern 2020

Roba Club hivern 2020

Des del Club farem una comanda de roba d'hivern pels socis Aquest any hem canviat de proveïdor a Maglia La data límit per fer la comanda serà l'1 de desembre i tardarà entre quatre i sis setmanes....

leer más
Share This