Sortida Virtual 10/05/2020

9 May, 2020 | joemquedoacasa, Noticíes | 0 Comentarios

VILANOVA – LA CARRONYA

Diumenge 10 de Maig del 2020. Encara en estat d’alarma, amb mesures mes suaus que ens permet fer una mica d’esport, però el temps, adverteix! vénen pluges, i les ganes de bici no desapareixen, sembla que tenim els ingredients perfectes per a donar-li als pedals damunt dels nostres corrons.

 

Track Vilanova - La Carronya

Sortida del punt habitual del Club Ciclista Vilanova, el Museu Víctor Balaguer però en aquesta ocasió a les 10.30 serà la sortida, tot i que millor entrar 10 minuts abans per a escalfar i aparellar els dispositius amb la plataforma Bkool. Els nostres corrons començaran emulant el Pantà del Foix, per a serguir direcció Torrelletes, les Masuques,, Sant Marçal i Castellví per a continuar rodant, pels rurals fins la Carronya.

Perfil Vilanova Carronya

La Carronya – Vilanova

 

Per als insaciables, la volta, ens portarà des de Sant Jaume a l’Hostal, Banyeres, Arboç i la benvolguda pujada a Clariana, fins a acabar en el Circuit de Ciclisme de Vilanova.

Track Tornada Carronya Vilanova
Perfil Tornada

Recorda que per a participar a les sortides #joemquedoacasa, només has de tenir un compte a bkool i has de posar-te en contacte a través dels nostres formularis, i a més, si t’ets soci de la Unió Ciclista Vilanovatindràs un de regal un mallot.

Dany Martínez

Dany Martínez

Webmaster

Tècnic Informàtic a www.sdsistemes.com

Apasionat del ciclisme i les noves tècnologies per igual.
«Lo único imposible es aquello que no se intenta»

0 comentarios

Enviar un comentario

 Altres Notícies
Roba Club Març 2024

Roba Club Març 2024

comanda roba del Club (març 24) Pels socis que vulguin roba del club es torna a fer una nova comanda.Per demanar-ne, sisplau empleneu el següent  formulari. El plaç per recollir peticions finalitza...

leer más
Campanya Llicències 2024

Campanya Llicències 2024

Campanya de llicències FCC 2024 info general aquí A les oficines del club Els socis del club que vulgin fer la llicència federativa 2024 poden aproparse a les oficines del club (circuit) de 19 a...

leer más
Share This